Psykospirituel Terapi


DEVA FILOSOFI
Deva filosofien hviler på opfattelsen af, at vi alle som mennesker er unikke og enestående. Vi har en medfødt ret til vores særegenhed. Vi har hver især vores individuelle livsbane og erfaringer, -både fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle. Summen af disse erfaringer er en del af vores bevidsthed, som vi fra begyndelsen og gennem hele livet bygger videre på. DEVA filosofien tager udgangspunkt i det individuelle og personlig plan, og er ikke underlagt nogen spirituel eller religiøs overbevisning.

HØJERE SELV
Ethvert menneske indeholder en åndelig kerne. En kerne, der består af ren kærlighed/visdom og dermed evnen til at vide, forstå og tilgive alt. Denne kerne kaldes ”Højere Selv”. Vi kender Det Højere Selv som intuition, den Indre Stemme, Hjertets Stemme eller Sjælens Stemme. Uanset hvad man kalder denne indre kerne, er den vores ubegrænsede spirituelle kraft, som altid er tilstede og som kan kontaktes for vejledning, indsigt og healing. Dit Højere Selv er den del af dig, der kender hele din historie.

DEVA - FORLØB
-på rejse med dit Højere Selv
I DEVA-forløb processen er det dit Højere Selv, som hjælper dig til at finde dit fulde potentiale. Dit Højere Selv er ekspert i netop dig og kender dit intellekt, dit hjerte, dine følelser, din fantasi, din skaberkraft og din energikilde. Som vejleder støtter jeg dig i at komme i en ændret bevidsthedstilstand, hvor det er lettere at få kontakt til dit Højere Selv. Du er vågen og bevidst under hele processen. Processen kan betegnes som en ”følelsesmæssig oprydning”. Ved hjælp af dit Højere Selvs energi kan jeg hjælpe dig til at finde de temaer, som har begrænset eller blokeret dig i dit liv. DEVA forløb processen giver dybe indre oplevelser. Der bringes ”glemte” erfaringer frem, som bevirker både fysiske og følelsesmæssige forløsninger. Erindringerne kan være fra dette eller tidligere liv, symbolske, mytologiske eller drømmeagtige historier. Ved at forløse gamle temaer skaber du plads til nye hensigtsmæssige livsmønstre og frigør energi til din personlige succes, både på det indre- og ydre plan.

DEVA - FORLØB PROCESSEN
- 4 DAGE
DEVA-forløb processen foregår første gang over 4 dage. Der foretages et DEVA-forløb dagligt, af ca. 3 timers varighed. Derudover skal du påregne ca. 2 timers forberedelse. Vær opmærksom på, at disse 4 dage tager fat i din inderste kerne, det kan derfor anbefales, at du har planlagt tid og plads til dig selv.

VIDEREGÅENDE DEVA - FORLØB
De videregående DEVA-forløb er tilrettelagt for helt målrettet at rense dit følelseslegeme for stærke specifikke temaer, for betydningsfulde og markante personer i dit liv samt for at videreudvikle og udvide dit forhold til dit Højere Selv. Disse forløb giver dig mulighed for at udvide bevidstheden til egentlige spirituelle oplevelser, og mulighed for på et dybere plan at integrere det i dit daglige liv.

BAGGRUND - DEVA FOUNDATION
Deva Foundation er en amerikansk baseret organisation, der arbejder med velgørenhed og uddannelsesprogrammer indenfor det psykospirituelle område. DEVA blev grundlagt i grundlagt i Danmark af Ingelise Emby i 1991 og relanceret i 2006 i et nyt og bredere setup.